Tusindevis af hestekræfter sluppet løs ved SportsCar Event 2014


Af Henrik Hansen, 9. juni 2014

Igen i år var AmazingCar.dk på plads, da SportsCar Event slog dørene op til endnu et velgørenhedsarrangement på Sjællandsringen i Roskilde. Et arrangement, hvor dyre sportsvogne og bilglade folk benyttes til at samle penge ind.

//

I år og i absolut sidste øjeblik, fik vi her på redaktionen, den idé at indvie vores brugere på Facebook, til at støtte den gode sag. De havde i 24 timer mulighed for at donere penge gennem AmazingCars.dk, små som store beløb tikkede ind og det lykkedes til sidst, AmazingCar.dk at samle kr. 1.545,- ind til denne gode sag. Blandt bidragsyderne, var der især to som vi gerne vil fremhæve og sige specielt tak til.

Melins.dk samt Löween Rengøring & Hjemmeservice

For det indsamlet beløb skulle vælges en sportsvogn som matchede beløbet, men da Jason Watt?s Ford GT Twin Turbo valgte at få motorproblemer og blev trukket ud, faldt valget på bil nr. 23, en Ferrari F12 Berlinetta, og det var ikke noget dårligt valg. F12 Berlinetta?en som er udstyret med en 6,3 liters V12 motor med 740 HK er en meget hurtig og larmende sportsvogn (altså på den gode måde), fik speedometeret op på den rigtige side af 200 km/t ned ad langsiden. Havde vi haft lidt mere plads på langsiden, kunne topfarten have sneget sig op på 340 km/t og den berømte målenhed 0 -100 km/t klare Berlinetta?en på blot 3,1 sekund.

Her kan du se resultatet af turen i Ferrari F12 Berlinetta’en

Lidt malurt i bægret, skal der lyde fra én som har været til SportsCar Event på Sjællandsringen et par gange tidligere. – Manglede der ikke et trækplaster, såsom en Bugatti eller noget unikt man ikke havde set før. Nåh men pyt, det fik jyderne så glæde af og bare rolig vi dukker op igen næste år. Kan simpelthen ikke undvære denne fantastiske dag, hvor alle smiler, er glade og får styret deres ?benzin-i-blodet-trang?.

2014 resultatet er lige opgjort og landede på et overskud på 2 millioner kroner som gives videre til Børnecancerfonden, Ronald McDonald Fonden og Børneulykkesfonden.

Tusinde tak for en uforglemmelig dag og tak til alle jer som gør det muligt.

Se flere stemningsbillederne her!