Har du fundet julegaven til manden?


Af Henrik Hansen, 10. december 2013

Her er den ultimative julegave til manden som har benzin i blodet, men altid får bløde pakker.

Hos firmaet Sportscarrental.dk, kan din mand bl.a. få en tur i en Lamborghini Gallardo, Ferrari 360 Spider og som noget helt nyt en Audi R8 ? Og lige nu har Sports Car Rental et juletilbud som gælder hele december måned for kr. 699,- (normalpris kr. 849,-), hvor gavekortmodtageren kan komme 15 minutter bag rattet i en af ovenstående superbiler. Ønsker du at give ham 30 minutter bag rattet i hans drømmebil, er prisen kr. 1.398,-  (Bestil julegaven lige her!)

Andre muligheder kunne også være nyheden i 2014 fra Sports Car Rental, nemlig en Lamborghini Murciélago LP640 Roadster med 640 HK – Topfarten for denne V12’er er opgivet til 330 km/t – 0 -100 km/t er kun 3,3 sekunder, priserne starter fra kr. 2.500,- for 30 minutter bag rattet. Herefter er det kun pengepungen som sætter grænsen for, hvor længe turen skal vare.

I den billige ende af skalaen hos Sports Car Rental, kunne muligheden være elbilen Tesla Roadster, en lille hidsig amerikaner som faktisk accelerere fra 0 -100 km/t på blot 3,9 sekunder. Topfarten er på 230 km/t – Priserne her er ret overkommelige og starter fra kr. 349,- for 15 minutter bag rattet.

 

Se alle priserne på Sportscarrental.dk her!

Så der er rigeligt med muligheder for, at manden kan udleve sin drengedrøm, uden at investere flere millioner i hans yndlings sportsvogn.

Håber han får lige den julegave, som han altid har ønsket sig.

Glædelig jul.