En unik bil til en unik fodboldspiller


Af Henrik Hansen, den 17. februar 2013

Når man hører til eliten inden for fodboldsporten, tjener styrtende med penge og man kan få det meste af det man peger på, hvorfor så ikke vælge en bil der er lige så unik som én selv. Den eneste som i øjeblikket kommer på højde med ham fodbold?messi?gt, er verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi fra Barcelona.     Vi taler selvfølgelig om portugisiske Cristiano Ronaldo fra Real Madrid.

Cristiano Ronaldo har gennem mange år købt adskillige superbiler. Og fordi han kan, vælger han sikkert også de lækreste superbiler. I hans garage står flere biler fra øverste hylde af superbil-kategorien, blandt andet en Lamborghini Aventador, en Aston Martin DB9, flere Bentleyer, en Bugatti Veyron, 4 stk. Audi, en Phantom Roll-Royce, en Maserati, en Ferrari 599 GTB og en Porsche.

Men en bil, som han også er blevet ejer af, er sikkert en bil du ikke har stiftet bekendtskab til før. Det er en 4-dørs SUV?er kaldet Fornasari RR99. Det er den seneste i rækken af modeller fremstillet af bilfirmaet Fornasari og kunne opleves første gang i 2010 på Geneve Motor Show. Navnet Fornasari kommer fra stifteren Giuseppe Fornasari, som gav sig i kast som bilproducent i den italienske renæssance by Vicenza tilbage i 1999 med hjælp fra venner inden for motorsporten.

Der er indtil nu kun fremstillet omkring 30 eksemplarer af den italienske Fornasari RR99. Customizing er et must for Fornasari RR99. Alle biler fremstilles efter kundens specielle ønsker om farve, interiør, bremser dæk således at den ville kunne gennemføre et Dakar-løb eller et grandprix. Ved første øjekast, ser jeg kun en grim og kedelig bil, men jo mere jeg udforsker den, opdager jeg, at den ligner en blanding af flere biler. Jeg ser lidt Porsche Cayenne, lidt Aston Martin og måske med lidt god fantasi også Lamborghini Murciélago, biler som jeg er meget stor beundre af. Så jo flere billeder af RR99?eren, jeg kigger på, jo flere vinkler af bilen som betragtes, des mere må jeg bøje mig i støvet og overgive mig til denne flotte superbils ydre, for ikke at glemme dens tekniske performance.

Cristiano Ronaldo?s Fornasari RR99?er er bygget op om en Chevrolet 6,2 liter V8 motor med 610 HK. Den har en topfarten på hele 280 km/t og de 0 ? 100 km/t klares på blot 3,8 sekunder. Denne spektakulære SUV koster i omegnen af 1,9 millioner kroner plus den velkendte danske afgift, hvis det skulle have interesse at kører en tur i Mols bjergene.

Se en lille youtube-video fra Monaco af en Fornasari RR99 her!

Se flere billeder af den usædvanlige superbil herunder!

c

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *