Verdenspremiere, Mansory har gjort det igen - Lamborghini Cabrera

Læsernes egne spot – Forår 2020


Vi nærmere os datoen (tror vist allerede datoen er nået, hvis man kigger på det spot som Tobias fangede idag), hvor mange bilejere vælger at hive deres kæreste eje ud af garagen og lufte den uden risiko for at saltvognene har været på spil i løbet af natten. 1. april – og det er ingen aprilsnar, er datoen hvor der er stor chance for at rende på lidt lækkert altså, hvis man ligesom jeg, nyder at møde nye såvel som gamle superbiler. Det bliver skønt at følge med i 2020’s trend for nyanskaffelser og her kunne jeg godt bruge lidt hjælp fra jer – Jeg kan af gode grunde ikke være i hele landet, så har i ikke lyst til at hjælpe mig med at sende billeder til mig af de biler som i synes bør deles her på siden.

Det er som tidligere samme måde i kan hjælpe på – Send jeres billeder enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dkGlæder mig til at se, hvad i fanger derude 😉


Denne side er jeres side derude – Så vær med til at præge, hvilke biler som skal vises – Der er en lille gulerod til jer som indsender spot – Jeg sætter en lille præmie på højkant “SmartBox – Brunch for 2” værdi kr. 249  – 1. juni 2020 trækker jeg lod blandt alle jer som har indsendt et eller flere spot👍


Måske er I ligeså heldig som Tobias Madsen som spottede denne Porsche 918 Spyder der lige har fået et sæt danske nummerplader sat på. En hyperbil som koster på den helt forkerte side af 10 millioner danske kroner uden afgift 😱


Dagens spot Her er også lige et af de tunge spots, som fortjener en plads på siden – Bentley Bentayga spottet af Morten Fonvig 👍


Dagens spot 03/20 - Ferrari 812 SuperfastTake away er vildt udbredt i disse dage, så det er bare ekstra fedt at møde en Ferrari 812 Superfast hos den lokale ‘gyldne måge’ i Risskov – Tak til Rasmus Bonde Bødker for tilsendte foto.


Dagens spot 03/20 - Lamborghini Huracán Hovedstaden – Hellerup, er med på bølgen med superbiler før 1. april – En sprød Lamborghini Huracán spottede Otto (aka @ohc_carphotography) og delte med os andre 👌

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdenspremiere, Mansory har gjort det igen - Lamborghini Cabrera