Paven får sin egen specielle Lamborghini

Tesla bryder snart lydmuren

tesla_roadster_1Elbilernes formåen vil ingen ende tage. Da Elon Musk i aftes skulle præsentere Tesla’s nye el-lastbil “Semi“, havde han lige et es i ærmet – Elon kunne nemlig også præsentere Tesla’s nye model Roadster, som skulle være klar til at blive solgt hos forhandlerne i 2020. (Kan du ikke vente, så kan du faktisk allerede forhånds bestille den nu – Følg linket HER!)


Se den vilde acceleration i videoen – Utålmodig, så spol hen til 1:45, hvor løjerne begynder for alvor 🙂


tesla_roadster_3Men en acceleration fra 0 – 100 km/t på blot 2 sekunder og 0 – 160 km/t på 4,2 sekunder bliver det at køre en Tesla Roadster som at blive skudt ud af en kanon. Tesla har opgivet tophastigheden til at være +250 mp/h, hvilket altså svare til en tophastighed på over 400 km/t. Tesla skriver at den har et moment på 10.000 Nm – Og det er altså ikke en skrivefejl 10.000 Nm. Med specifikationer som disse, vil det på nuværende tidspunkt gøre roadsteren til verdens hurtigste serieproducerede bil EVER!

tesa_roadster_2Med blot en opladning skulle den nye firhjuls-trukne Roadster også kunne køre 1000 kilometer, hvilket er en kæmpe forbedring i forhold til Tesla’s tidligere modeller. Den har plads til 4 personer, som samtidig også får rigelig plads til oppakning 🙂

tesla_roadster_4Prisen anslås til, at starte ved omkring 1,3 millioner kroner uden afgifter og moms – Så er det bare om at sætte lidt sparepenge til side. 🙂

tesla_roadster_5tesla_roadster_6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paven får sin egen specielle Lamborghini