Bil-entusiast bygger sin egen LamborghiniReplica Lamborghini ReventonAf Henrik Hansen, den 7. november 2016 (foto: AP)

Hvem går ikke rundt med en drøm om at vinde den helt store gevinst i lotto? – Altså vinde så meget, at der kunne være råd til drømmebilen.

Reklame.
Bil-entusiast Driton Selmani har altid ønsket sig at blive ejer af sin egen superbil. Men som de fleste andre, blev han heller ikke født under en heldig stjerne og har endnu ikke kunne hive den store gevinst hjem.

Men når han nu ikke havde råd til sin drømmebil, hvad var så mere nærliggende, når man som ham imidlertid er ejer af et værksted og har et kæmpe talent for bukning og svejsning af metal.
Så istedet besluttede han sig for, at han ville bygge sin egen “Lamborghini.”

Selmani, som er fra den østlige by Gjilan i Kosovo, har anvendt en brugt Mitsubishi Eclipse, motoren fra en 3-liters Mitsubishi Galant og mange andre forskellige bildele til at bygge sin drømmebil.

Replica Lamborghini ReventonDet tog ham mere end et år, men nu er resultatet færdigt og er blevet til en hvid kopi af en Lamborghini Reventon med en sort og rød stribe som symboliserer farverne i det albanske flag.

Selmani fortæller, at vennerne og familien har taget godt imod bilen og hans “Lamborghini” kan få folk på gaderne til dreje hovederne, når han kører sig en tur.


Lamborghini Reventon Sådan ser en af de kun 20 ægte Lamborghini Reventon ud (foto: Wikipedia)


Se flere billeder af Selmani’s replica
Replica Lamborghini ReventonReplica Lamborghini ReventonReplica Lamborghini ReventonReplica Lamborghini Reventon

Se også videoen af Selmani’s replica

Få en eftermontering af fartpilot, så er du på den sikre side.