Jeg må spænde livremmen ind


Reklame for Trendhim.dk

Og bare rolig jeg har ikke mistet mit job eller lign. – Næh, jeg skal har bare besluttet at ’NU’ skal jeg i gang med min træningen igen, hvilket helt sikkert får taljen til at indsnævres med mange centimeter. Derfor tog jeg en beslutning, altså her i første omgang, at det kræver et nyt bælte som fornyelse til min garderobe.

Så når nu alle butikkerne har lukket en sen aftentime, klikkede jeg ind på Trendhim.dk og fandt over 200 forskellige bælter at vælge imellem. Og med priser fra helt ned til kr. 175,- er det næsten svært ikke at gå i ’shop-amok-mode’😊

Mit valg faldt på dette klassiske bælte i sort til kr. 349,-

Trendhim er altså meget mere end bælter. Tidligere har handsker og armbånd havnet i min postkasse ved køb i deres webshop – Her kan du finde alt til manden lige fra ure, smykker, accessories og plejeprodukter. – Gå på opdagelse hos Trendhim.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *