Luksus bilbrandet Lexus atter på plads i Danmark


Lexus atter tilbage i DanmarkDet japanske luksus bilbrand Lexus får comeback i Danmark efter 7 års fravær. Torsdag afholdt den danske importør af Lexus, Toyota Danmark A/S et eksklusivt arrangement hos P1Management i indre København. Her var udvalgte repræsentanter fra medieverden inviteret som de første til at få informationen om, at Lexus vender tilbage på dansk grund i begyndelsen af 2020.

Lexus LC500 snart på det danske marketGrundet forskellige vanskelige omstændigheder valgte Lexus tilbage i 2013 at stoppe salget af fabriksnye biler i Danmark – Men nu ser det gudskelov ud til, at Lexus igen er at finde på det danske marked, nu hvor danskerne er moden nok til at investere i luksusbiler med hybridteknologien i højsæde.

Lexus atter tilbage på det danske markedDe første fabriksnye Lexus modeller vil blive solgt fra et helt ny Lexus-domicil på Dynamovej i Søborg. Hos ‘Lexus København’ som forhandleren kommer til ar hedde, vil man kunne opleve alle de nye modeller i et nyt flot showroom indrettet efter alle Lexus globale retningslinjer.

Lexus København byder snart velkommen til deres nye domicil i SøborgPrisfastsættelsen af de forskellige modeller, er endnu ikke fastsat. Men med en kugleramme og et kig på priserne hos vores svenske naboer, så kommer prisen nok til at begynde ved omkring kr. 380.000,- for en Lexus UX 250h, mens Lexus flagskib LC500 formodentlig kommer til at ligge på en startpris omkring de 2 millioner kroner. Men husk på, at det blot er mit gæt 😜 – Men det bliver vi helt sikkert meget klogere på, når Lexus København slår dørene op til foråret 2020.

Lexus atter tilbage på dansk grund Jeg fik lov til at smugkigge på 5 forskellige modeller som var med til lanceringen i P1Management’s garage og ydermere køre en Lexus NX 300h ud til den vente biltransporter som skulle fragte alle 5 retur til Sverige. Overall glæder jeg mig over, at se Lexus retur i Danmark og samtidig få en “ny” udbyder af et meget mere luksuspræget bilbrand på vejene. Her er en alvorlig konkurrent til de store bilmærkers sortiment.

Modellen som vakte min største beundring, kommer nok ikke helt bag på jer. Det var nemlig den elegante Lexus LC500, som efter min mening, er en rigtig flot coupé med flotte linjer og med masser at motorkraft lige efter min smag. (Hør bl.a. en koldstart samt lidt småbrøl fra LC500’eren i videoen herover) En 5,0 liters V8’er med 471 hestekræfter, 540 Nm og en topfart på Å270 km/t, hvoraf de 0 – 100 km/t klares på ca. 4,5 sekund.

Se lidt flere billeder fra arrangementet herunder 👇

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *