Dagens Spot – Januar 2018


Jeg fortsætter ufortrødent med siden “Dagens SPOT” også her i det nye år. Og derfor vil jeg med stor glæde, stadigvæk gerne modtage alle jeres flotte spot fra både ind- og udland.

Jeg er næsten sikker på at året 2018 og januar starter stille og rolig mht. til hvad der kommer i indbakken.

Så min opfordring, altså hvis du gerne vil dele dit spot med os andre? – Indsend dit eget spot med en historie om hvor du har taget det henne, enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dk, så deltager Du automatisk i “Dagens SPOT”.


Denne side er jeres side derude – Så vær med til at præge, hvilke biler som skal vises 🙂


Dagens Spot 01/18 - Lamborghini Huracán Performante Dette spot er fra Dubai og er taget af Jonny Viskum den 28. januar – Nogen som ikke er fan af denne Lamborghini Huracán Performante?


Dagens spot 01/18 - Nissan26. januar Johnny Jordan fandt denne Nissan 350z eller 370z  – Må indrømme at jeg ikke er helt sikker på dens oprindelse – Men formoder det er en Asiat – Men jeg håber i kan hjælpe……..


Dagens spot 01/18 - Zenvo TS1Det må have været en fantastisk oplevelse for William Termohlen at komme så tæt på denne flotte Zenvo TS1 i går den 23. januar (Se flere billeder af den lækre superbil HER!)


Dagens spot 01/17 - MB S-klasse19. januar – jeg har modtaget denne iøjnefaldende Mercedes S-klasse af Jesper Jørgensen. Om det er en AMG’er, det må jeg altså være jer svar skyldig.


Dagens spot 01/18 - Audi R8Dagens spot 01/18 - Lotus Evora18. januar og så er Frederiksberg blevet forskønnet med hele 2 flotte biler, som Jimmie Nielsen fandt. I ved sikkert hvilken jeg er fan af – Men hvad synes i, Audi R8 eller Lotus Evora?


Dagens spot 01/18 - Maserati Quattroporte15. januar – Så kom der lige en Maserati Quattroporto ind – Bare rolig, den har ikke krog på selvom det ser sådan ud – Tak til Morten Fonvig


dagens spot 01/18 - Bugatti Chiron_1

Kan det være årets spot som havnede i indboksen igår – Mathias Lauenborg From var vist på det rette sted, da denne Bugatti Chiron viste sig i Dubai. (Hvis du vil se flere billeder af denne Chiron, så tryk  HER!)


dagens spot 01/18 - Nissan GTR

Så nåede vi til den 4. januar og på de hjemnelige breddegrader, har Christian Pinholdt fundet den frække Nissan GTR 👍


dagens spot 01/18 - McLaren

De første spot som jeg har modtaget her i det nye år er fra Michael Uldbjerg Andersen som har været en tur i New York – Og har indsendt denne McLaren 570s plus flere muskelbiler 🙂

Se dem alle herunder

dagens spot 01/18 - McLarendagens spot 01/18 - div NY


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *