Vanvittig hyperbil med 1600 hk vil slå hastighedsrekorden


Hennessey Venom F5_1Det har ligget i kortene længe, men amerikanske Hennessey vil ikke stå i skyggen af de andre store navne indenfor disciplinen verdens hurtigste serieproducerede bil. (Foto: HennesseyPerformance.com)

I lørdags kørte svenske Koenigsegg med en Agera RS sig i førertrøjen med en hastighed af 444,5 km/t (læs mere HER!)

Hennessey Venom F5_2Hennessey som for kort tid siden præsenterede deres nye bud på en kandidat til verdens hurtigste gadebil med Venom F5, har virkelig noget at ha’ drømmene i.

Ambitionerne for amerikanerne med direktør John Hennessey i spidsen er, at være den første serieproducerede bil som kommer over 300 mph. Derfor gælder det om at få så meget kraft ind i en motor som muligt.

Hennessey Venom F5_3Hele 1600 hestekræfter får Venom F5’s 7,4 liters twinturbo V8 motor, hvilket skulle kunne bringe den i nærheden af 500 km/t uden problemer. På vej op mod den vanvittige hastighed, rammer Venom F5 de 300 km/t i løbet af blot 10 sekunder. Det er altså hurtigere end en Formel 1 racer.

Se videoen herunder

Hennessey Venom F5 vil kun blive produceret i 24 eksemplarer – Og der skal graves dybt ned i bankbogen for at få den med hjem i garagen. Den får en udsalgspris af 10 millioner kroner uden afgifter og moms.

Om det ender med at fratage Koenigsegg titlen som verdens hurtigste bil – Det kan kun de næste par måneder afsløre. Jeg glæder mig til at følge med i kampen.

Se flere billeder af vanvidsbilen herunder !Hennessey Venom F5_4Hennessey Venom F5_5Hennessey Venom F5_7Hennessey Venom F5_8Hennessey Venom F5_9Hennessey Venom F5_10Hennessey Venom F5_11Hennessey Venom F5_12

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *