Zenvo klar med jubilæumsmodel


Zenvo SleipnirZenvo Automotive kan i år fejre 10-året for deres eksistens. Derfor har Zenvo medbragt en helt unik jubilæumsmodel til den internationale biludstilling i Geneve. (Foto: @zenvoautomotive)

Zenvo Sleipnir_2’10th Anniversary TS1 GT’ eller Sleipnir (opkaldt efter den otte-benede hest redet af Odin, kongen af de nordiske guder i det gamle skandinaviske mytologi. Sleipnir var “den hurtigste og bedste hest blandt guder og mænd) vil kun blive fremstillet i dette ene eksemplar. Bilen er malet i en blålig farve kaldet ‘Fjord Blue’ og krydret med kobber-bronze striber på taget samt kølerhjelmen som en gestus til vikingernes mest avanceret materiale på den tid.

Zenvo Sleipnir_4Om selve bilen, kan på nuværende tidspunkt kun nævnes at den muligvis er bygget op som TS1 GT’eren – altså med en 5,8-liters V8 motor der yder 1.165 hestekræfter til en bil som er kun vejer en lille smule over 1,5 ton

Zenvo Sleipnir_3“At kunne præsentere denne bil i Geneve og fejrer vores tiårsdag gør mig meget stolt og ydmyg,” siger Troels Vollertsen, teknisk direktør og grundlægger af Zenvo Automotive A/S. “Vi har opnået så meget med et lille team af højt engagerede og dygtige individer”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *