Dear Beard – Hjælp til en skæg tid


image

Mange mænd går utrolig meget op, hvordan deres hår sidder og at de samtidigt bruger det helt rigtige plejemiddel til en velplejet frisurer. Men der er også en stor del mænd som vælger at lade trenden styre dem til at lade skægget gro. Alt fra hipster skæg til et klædeligt moustache.

Og når nu håret kræver produkter til at få håret til at se sundt ud. Ja rigtig gættet, så bør skægget i lige så stor grad passes og plejes. Jeg må nok gå til bekendelse, da jeg ikke er den store skæg mand. Jeg har ikke selv verdens største skægvækst, hvilket genere mig en smule. Men da jeg har lært at leve med dette “handicap”, har jeg i stedet forsøgt at tillægge mig en skægfrisurer som skal få mig til at se mere voksen ud. Jeg kalder selv dette skæg for, modne daggamle skægstubbe.

Må gå til bekendelse, at før jeg stødte på Dear Beard produkterne har jeg aldrig brugt nogen form for plejemidler til mit skæg. Dear Beard, som udelukkende er et økologisk produkt uden parabener, paraffin og farvestoffer fremstilles i Italien. Det har jeg nu haft stående på badeværelset i nogle uger. Jeg valgte de af produkterne som passede til mit sparsomme skæg. Det blev til 3 produkter Beard Wash, After Shave Gel og Beard Oil.

Selvom jeg kun har anvendt Dear Beard i ganske kort tid, kan jeg kun finde rosende ord om produkterne. Specielt Beard Olien har hjulpet mig til at få en bedre hud under skægstubbene og samtidig få det til at se mere skinnende ud.

Produkterne fra Dear Beard var en nyhed på hylderne hos min frisør Tika-House of Hair som bliver solgt til kr. 149,- pr. produkt.