Denne Maserati er mere sjælden end en Ferrari Enzo


Af Henrik Hansen, den 17. marts 2016 (Foto er lånt af Future Photography)

//
Hvis man er så heldig at være i nærheden af Genève og man ikke er blevet træt af at se på alle de fantastiske superbiler som var med i det årlige Genève Motor Show, så kender jeg lige stedet som du kan besøge.

I gaden Route de la Galaise 14 ligger et showroom som tilhører Carugati Automobiles. Det er en af Schweiz mest eksklusive og luksuriøse bilforhandlere. At de også er eneforhandler af Pagani i Schweiz kan vel også trække nysgerrige bilentusiaster til.


Se nogen af de Pagani biler som er tilknyttet Carugati Automobiles her


Men tilbage til overskriften, den hvide Maserati MC12 er for nylig opkøbt af forhandleren Carugati Automobiles med mere end 30 års erfaring indenfor salg af både nye og brugte sportsvogne. MC12’eren blev fremstillet tilbage i 2004-2005 på samme chassis som Enzo’en, men er kun fremstillet i 50 eksemplarer mod Ferrari Enzo’s 400.

Motorerne er identiske i de to supermodeller, nemlig en 6 liters V12 med 620 HK og 652 Nm. Den klare 0 ? 100 km/t på søle 3,8 sekunder og tophastigheden er opgivet til 330 km/t.


Men nyd nu billederne af den smukke bil herunder.