Den lette vej fra A til B


Retur til Mandeting forside

Af Henrik Hansen, 13. marts 2016

//
Når man nu ikke altid kan finde vej og den gamle GPS?er ikke kan hjælpe med at finde destinationer som er fremkommet efter 2010, så var det vist på tide, at kigge sig efter en ny GPS som er nem og overskuelig at håndtere. Men en vigtig faktor, som nu belært af tidligere fejlkøb, skulle være at den nemt kunne opdateres.

Derfor faldt mit valg på denne Garmin Nüvi 55LM, da jeg syntes at prisen var fornuftig samt at de anmeldelser GPS?en havde fået var yderst positive. Så derfor afsted til FONA, for at sikre sig et eksemplar til kr. 699,- (Normalprisen er kr. 999,-)

Så nu kan der bare bygges løs,laves nye veje og omkørsler ? Min nye trofaste 5 tommer-ven med touch skærm, skal nok sørge for at jeg kommer frem til tiden.