Hundredvis af superbiler hos Autoropa i Malmø


Af Henrik Hansen, 15. februar 2015

Kun 45 minutter kørsel fra København ligger Autoropa, en af Nordens største forhandler af superbiler. Eksklusive bilmærker som Ferrari, Maserati, Bentley, Jaguar, McLaren og Range Rover er temmelig dominerende når man kigger rundt i den fantastiske bygning. I de forskellige afdelinger samt baglokaler med biler, afsløres omkring 100 nye som brugte superbiler.

Desværre for turen til Autoropa Malmø i bydelen Arlöv, er der total fotograferingsforbud, så billederne nederst i artiklen er lånt fra Autoropa?s egen hjemmeside. ?Forbuddet mod at tage billeder, bliver håndhævet af diskretion, da flere af bilerne som er til salg stadigvæk er privat eget? udtaler sælger Mikael Sköldeborn. som fortsætter “Disse ejere ønsker ikke, at se deres biler på sociale medier”. Han forsøgte dog under besøget af AmazingCars.dk, at få en dispensation for at enkelte biler kunne blive foreviget til en artikel. Dog uden resultat, så derfor kan vi kun anbefale, at I selv besøger Autoropa.

Af biler som kan fremhæves under besøget, men desværre ikke kan vises, var min første ?live? LaFerrari og 2 nye Ferrari Speciale 458 Aperta begge Ferrari modeller som ?kun? vil blive fremstillet i 499 eksemplarer, en Ferrari F40, en Koenigsegg CCX til salg for næsten 5 millioner svenske kroner samt det jeg formoder var en McLaren MP4-12C GT3.

Slutningsvis vil jeg gerne slå fast, at AmazingCars.dk ikke normalt tager ud hos bilforhandlere for at spotte, da jeg mener, at en bil skal have nummerplade for at have en sjæl. Men besøget hos Autoropa med alle de mange superbiler er en fantastik oplevelse, som jeg ikke selv ville snydes for. Så håber kun, at skulle I være i Malmø, så læg vejen forbi.

Herunder, et uddrag af de omtalte biler lånt fra Autoropa‘s hjemmeside.