Ny Mercedes “ActionVan”


Af Henrik Hansen, 11. februar 2015

Mercedes som man forbinder med kvalitet og luksus har nu fået tilført en ny kategori ?ActionVan?. Det canadiske firma Inkas, som er kendt for at ombygge biler til sikkerhedskøretøjer har haft en G63 AMG inde i produktionshallen og har herefter omdøbt den til ?G63 AMG Armored Limo? ? Hvilket betyder, at den er skudsikker og har flere kameraer monteret for at sørge for den udvendige overvågning.

Da den er i kategorien som den mest ekstreme “Macho man-bil”, er G63’eren selvfølgelig også indrettet med en pistolholder, så du har dit personlige våben helt tæt ved dig og som hurtigt kan trækkes, hvis situationen skulle opstå. Sikkerhed frem for alt.

Prisen er også i den tunge ende, man regner med, at den i Danmark vil koste 6,5 million kroner, hertil skal lige lægges indregistreringsafgiften oveni. Tag en 360° virtuel rundvisning på Inkas hjemmeside her!
//
Bilens motor bliver en 5,5 liters biturbo V8?er med 540 hestekræfter. For alle de mange penge er man også garanteret kvalitetsindretning i materialer som ofte er anvendt i Bentley, Rolls- Royce og Aston Martin. Sæderne har indbygget et massagesystem og er udført i eksotisk læder som skal få passagerne mulighed for at slappe mest af under det medfølgende satellit-tv.

Se mange flere billeder af G63 AMG Armored Limo herunder