Vind 3×2 billetter til Bilmesse & Brugtmarked


Skal det være dig som vinder 2 billetter til Bilmesse & Brugtmarked sponsoreret af “Bilmesse & Brugtmarked” – Så skynd dig at deltage i vores lynkonkurrence her på AmazingCars.dk

Eneste Du skal gøre, svar på “Hvilken by, afholdes Bilmesse & Brugtmarked i ?” – Send dit svar med navn og adresse i en mail inden 3. april 2014 kl. 20:00 til henrik@amazingcars.dk, husk at skrive ?Bilmesse? i emnefeltet.

Vi trækker lod om 3 x 2 billetter blandt de indsendte mails torsdag den 3. april.

De 3 vindere får alle besked via mail. – Held og lykke.

Temaerne til årets Bilmesse og Brugtmarked er henholdsvis VW 65 år i Danmark og Ford Mustang som sidste år havde 50 års jubilæum. Men det kan også nævnes, at Porsche og Dodge samt Chevrolet Corvette ikke bliver forbigået i forbindelse med deres jubilæer. Er du lidt nysgerrig på, hvad der ellers kommer til at ske på messen – så følg linket herunder.

Du kan læse meget mere om messen her!