Vind 3×2 billetter til Need for Speed – (Konkurrencen er slut)


Så er den her endelig – Filmen ‘Need for Speed’ inspireret af computerspillet af samme navn. Film har premiere i Danmark torsdag den 20. marts 2014. – ‘Need for Speed’ henvender sig til folk med benzin i blodet og skal tage kampen op mod Fast and Furious følgetonen.

Nu giver AmazingCars.dk og Nordisk Fim dig chancen for at vinde 2 billetter til ‘Need for Speed‘, Det eneste du skal gøre, er at svare på, Hvilken superbil kører Aaron Paul i filmen? – Send dit svar med navn og adresse i en mail inden 21. marts 2014 kl. 12.00 til henrik@amazingcars.dk, husk at skrive ?Need for Speed-konkurrence? i emnefeltet.

Skal du have hjælp til svaret, som kan du finde svaret her!

Vi trækker lod om 3X2 billetter blandt de rigtige svar.

?Need For Speed? handler i korte træk om, at undergrunds-racerkøreren, Tobey Marshall spillet af Aaron Paul (Breaking Bad), indleder forretninger med den rige og arrogante bil-leverandør Dino spillet af Dominic Cooper (Dead Man Down).

Men da en ung racer-kollega myrdes, beskyldes Tobey for forbrydelsen og ryger uberettiget i spjældet. Da han løslades, melder den hævngerrige racerkører sig til et stort racerløb, for at lade retfærdigheden ske fyldest.

Filmen er instrueret af stuntmanden Scott Waugh og på rollelisten ses i øvrigt også Michael Keaton (Batman), Imogen Poots (V for Vendetta) og Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey).

Se traileren til Need for Speed herunder!