Nice lufthavn på 5 minutter.


Af Henrik Hansen, den 4. juli 2013

Er på ferie i det sydfranske, men selvom redaktionen holder ferie, skal I da ikke snydes for lidt opdateringer. Skulle lige en tur forbi Nice lufthavn i dag, for at hente drengene, som kom med fly fra det kolde København. Turen forbi lufthavn bliver man ikke skuffet af ? Altså hvis man venter ude på P-pladsen og lader konen tage dannebrog i hånden for klare det praktiske. Så det var ærgerligt, at turen rundt i den lille lufthavn kun varede som i en tur i Fakta, 5 minutter!

Masser af lækre superbiler ventende på deres respektive ejere. Og tro mig, hvis jeg havde haft mere tid i denne lille, men travle lufthavn. Så havde galleriet nedenunder været proppet med superbiler til flere timers nydelse.

Se flere af bilerne fra Nice Lufthavn her!