Gumball 3000 invadere København


Af Henrik Hansen, 20. maj 2013 (opdateret 2. juni 2013)

Den 19. maj vil nok ikke gå over i historien som en af de bedste dage vejrmæssigt. Men vil helt sikkert gå over i historien som dagen alle bilelsker i Danmark vil huske. Det var ?Dagen?, hvor Gumball-elskerne fik deres ønske opfyldt, nemlig at se superbil efter superbil linet op i København, klar til starten på den femtende udgave af det ultimative rally for superbiler i superligaen.

120 af verden mest eksklusive luksus- og superbiler med ledsager og supportbiler var meldt til start på en afspærret Vester Voldgade ved Rådhuspladsen i København. Det hele startede om lørdag kl. 10 med opstilling af bilerne og kulminerede med en lidt forsinket start søndag formiddag kl. 10.30. Dette fantastiske skue af superbil, kunne alle københavnere opleve på tætteste hold, selvom København var ramt af arrangement-feber, da fire store arrangementer var planlagt denne weekend. Copenhagen Marathon, Pinsekarneval samt Melodi Granprix.

Gumball 3000 tiltrækker hvert år kendisser til dette fantastiske rigmandsløb. I år var højdepunktet at David Hasselhoff aka ?The Hoff? som skulle flage løbet i gang, samt fortsætte i sin Team 01 Audi R8 med sin kæreste Hayley Roberts hele vejen til Monaco.  Af andre kendisser som man kunne opleve var, musikeren Eve som kører sammen med kæresten Maximillion Cooper der måske bedre er kendt som ?direktøren for hele?, skisportsstjernen Jon Olsson, Rapperen Xzibit, skateboarderen Tony Hawk, supermodellen Jodie Kidd samt ?The Dudesons?.

Se Gumball 3000 stemningsbilleder part I her!

Se Gumball 3000 stemningsbilleder part II her!

Se Gumball 3000 stemningsbilleder part III her!

Nyt !!! – Se Gumball 3000 stemningsbilleder part IV her!