Turtle Ball Run & Meet 2013


Af Henrik Hansen, 12. maj 2013

Lørdag aften tilbragte undertegnet i København og blev dejlig overasket over nostalgien af flere hundrede amerikanerbiler som cruisede rundt i Københavns gader. Dette gav flashback til de glade 80?ere, hvor det var kutyme at lufte de store flydere og høre lyden af V8?erne på Vesterbrogade og Rådhuspladsen.

?Turtle Ball Run & Meet? er arrangeret af American Car Club Copenhagen som i år kunne fejre, at det var 31. gang man afholdte eventet. Altså en tilbagevendende event siden 1982, hvor sæsonen skydes i gang og bilerne luftes først gang, i år kunne man opleve alle disse flotte amerikanere på Rådhuspladsen og på pladsen foran Christiansborg.

Selvom det ikke hører til AmazingCars.dk normale favoritter af køretøjer. Kunne jeg ikke dy mig for at skyde et par billeder af disse glade deltagere, deres flotte velholdte biler og samt dufte aftnens benzin og afbrændte dæk, for det blev der ikke sparet på.

Se også video af Chevolet som lave en burnout foran Christianborg her!

Man kan ikke andet have respekt for deres lidenskab og passion til disse amerikanerbiler som kunne gøre enhver partner eller hustru jaloux, for der er langt mange timers arbejde i at få dem til at ligne Ali Babas hule, skinnende og glimtende som smykker og diamanter.

Se flere billeder her!