McLaren til Biler i Bella for første gang


Af Henrik Hansen, 24. marts 2013

Den engelske superbil producent McLaren har gjort sit indtog i Norden, med navnet McLaren Stockholm skal de nu forsøge at erobre de Skandinaviske hjerter, derfor var hele to smukke sorte McLaren MP4-12C på plads ved udstillingen Biler i Bella.

McLaren viste deres MP4-12C Spider samt Coupe frem og modsat Lamborghini som stod i en fæstning 20 meter fra McLaren standen, så var det muligt, at komme bag rattet og nyde denne smukke superbil indefra.

McLaren?s ansigt i Skandinavien,Sales Manager Johan Lindberg, kan fortælle, at McLaren indviede deres lokaler og showroom i februar måned 2013. Så det er kun lidt over et måned siden, at vi dansker kun erhverve en McLaren MP4-12C. Men indtil nu, har hverken danskerne, eller nordmændene haft den store tegnbog fremme. Johan Lindberg kunne af diskretions grunde dog ikke afsløre om dér var nogen svenske kendisser blandt de 6 personer som til dato havde sat deres underskrift på slutsedlen.

Priserne er endnu ikke fastsat i Danmark, men Johan Lindberg, fortæller at priserne starter ved 225.000 euro for Coupen og 250.000 euro for Spideren, så jeg gætter på at prisen i Danmark starter ved kr. 5.000.000,-

McLaren MP4-12C fås i 15 standard farver. Men har du en yndlingsfarve til din nye McLaren, står de selvfølgelig ikke i vejen for at gøre din bil helt unik. Du skal blot medbringe den egen farveprøve.

Læs om McLaren MP4-12C performance her!

Vil vi danskere købe en McLaren, er det muligt på den anden side af Øresundsund i Malmø, nærmere bydelen Arlöv.

Se mange flere billeder her!