Japansk mand tilstår, “jeg kørte for stærkt”


Af Henrik Hansen, søndag den 25. november 2012

En 60-årige mand fra den Japanske by Chikushino har taget skylden til landets hidtil dyreste bilulykke som skete for næsten 1 år siden nemlig den 4. december 2011, hvor 14 biler var involveret.

Efter længere tids efterforskning, har manden som er anonym tilstået, at han kørte hurtigere end det tilladte 80 km/t i sin røde Ferrari. Han var en del af en kortege, hvor adskillige Ferrarier, Lamborghini og Mercedes deltog.

Skaderne er indtil videre opgjort til £ 2,6 millioner og 10 personer er fået lettere skadet.

Han har fortalt, at han i forbindelse med en overhaling ramte autoværnet, da bagenden skred ud i det våde fører. Politiet lukkede vejen i 6 timer efter ulykken for at fjerne alle vragdelene fra sportsvognene.

Se flere billeder fra ulykken her!