Luksusbiler i Bella Center 2012


 

Af Henrik Hansen, fredag, den 16. november 2012.

Om søndagen den 4. november, nåede jeg lige akkurat at komme til det store Scandinavian Motor Show i Bella Center som er arrangeret af Streetfire.dk. Det var første gang at jeg skulle opleve dette show, men det var femte år i træk man afholdt det.

Her havde et stort antal af de absolut flotteste, vildeste, ombyggede motorcykler og biler fra Skandinavien og Tyskland sat sig selv stævne for at vise sine køretøjer frem. Man kunne godt sige, at her var lidt for enhver smag, bikes, US cars, styling- og tuningbiler, driftingbiler og selvfølgelig den største af grundene til at jeg var mødt op, Luksusbilerne.

For første gang havde man forsøgt at tiltrække et større og bredere publikum, ved at udvide, med luksus- og sportsbiler for en samlet værdi på over 100 millioner kroner. Man kunne bl.a. opleve Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Koenigsegg og sidst men ikke mindst verdens dyreste gaderacer Bugatti Veyron som i Danmark ville koste 25 millioner kroner.

Så nu skal i bare læne jer tilbage og nyde stemningsbilleder af luksus- og sportsbilerne fra denne søndag her!