image

Mazzanti Evantra Millecavalli, vildere end alle andre italienske superbiler

Mazzanti Automobili som har til huse i Italien vil ikke stå i skyggen af de tunge drenge Ferrari og Lamborghini. Den lille bilproducent udfordrer nemlig dem med deres seneste model Evantra Millecavalli, som oversat betyder tusinde heste.

Læs artiklen her!


image

Audi lukker og slukker i Le Mans

En 18 år lang æra lader til at slutte nu. Audi har meddelte igår onsdag at deres deltagelse i 24 timers løbet Le Mans ophøre med udgangen af 2016.

Audi vil i stedet følge med tiden og mener at fremtiden er el-biler.

Læs artiklen her!


image

Konkurrence ? Vind Kevin Magnussen Polo

Velkommen til denne weekends Formel 1 konkurrence, hvor sæsonen tredjesidste Formel 1 Grand Prix løb køres på Autódromo Hermanos Rodrígue i Mexico City, Mexico.

Som tidligere er det eneste du skal gøre for at deltage og vinde polo’en ………….

Læs artiklen her!


red_ferrari_458_italia_london_12

This is a man?s world ? Fredag 28. oktober i ILLUM

Barbering, ølbar, bordfodbold, mode, The Minds of 99, hele 2 stk Ferrari, konkurrencer og meget mere kommer til at forvandle ILLUM?s 1. sal til en sand legeplads for mænd i alle aldre……..

Læs artiklen her!


Porsche _918_Spyder_907

Porsche 918 Spyder i overskud? ? Byt den til en ø

Når man har 3 øer, kan det da godt være en for meget. Det må man i hvert fald mene, den amerikanske rigmand Emilio Cirelli har nemlig sat en af sine øer til salg på RacingJUNK.com. Øen som ligger nogle kilometer syd for Floridas kyst, nærmere bestemt Daytona Beach er på 12 km2………….

Læs artiklen her!


mazda_x

Jorden rundt i bil ? Pitstop i Ribe

Normalt skriver jeg jo primært om superbiler, om deres topfart, accelerationer og deres flotte linjer. Men denne gang har jeg modtaget en fantastisk historie, om et japansk ægtepar som i september måned lagde deres vej forbi Danmark i forbindelse med deres bilrejse verden rundt. Deres bil som nok ikke er særlig kendt ………….

Læs artiklen her!Ferrari F40 most iconic supercar

Ferrari F40 kåret som den mest ikoniske Superbil nogensinde

Ferraris legendariske ikon, F40?eren har lige vundet en afstemning som skulle afsløre de 10 bedste superbiler gennem tiden. Selve afstemningen blev afholdt af arrangørerne af The Fast Car Festival ? som er en ………..

Læs artiklen her!


Opel Cascada

AmazingCars tester: 2016 Opel Cascada 1,6 Turbo Cosmo

Jeg har altid drømt om, at den næste bil skulle være en cabriolet. Men priser og usikkerhed om dyre forsikringer har altid været en faktor som holdt mig tilbage. I dag med høj sol og mulighed for at udleve drømmen, tog hustruen og jeg hinanden i hånden og bestilte en tur i en Opel Cascada 1,6 Turbo Cosmo..

Læs artiklen her!


UAE mand betaler 32,3 millioner for nummerpladen 1

En UAE mand betaler 32,3 millioner for nummerpladen 1. Når man færdes i de Forenede Arabiske Emirater, som bekendt er en delstat der omgiver sig  med glitter og glamour, er det svært, som millionær at skille sig ud fra mængden……….

Læs artiklen her!Ferrari tager et rekordstort antal priser

Ferraris turboladede V8 blev den samlede vinder af Den Internationale Engine of the Year, forkortet IEOTY. Den 3,9-liters twin-turbo tager ikke færre end tre kategorier med den mest prestigefyldte Engine of the Year Award. Ferraris F12tdf 6,3-liters V12 motor tager prisen for motorer over 4 liter.

Læs artiklen her!


Lamborghin Aventador facelift

Spionfoto af ny faceliftet Lamborghini Aventador

Paul Wallace er en 25 år gut fra England som i daglig tale går under navnet ?Supercars of London? Han tjener til det daglige brød med at lave videoer til Youtube. Hans kanal af samme navn ?Supercarsoflondon? har i skrivende stund over 461.000 følgere.

Tilfældigt ses en matsort Aventador iklædt camouflage bag portene…………

Læs artiklen her!


Rolls-Royce HyperionEneste eksemplar af Rolls-Royce Hyperion til salg

Rolls-Royce har altid været indbegrebet af overlegen luksus og klasse helt ned til mindste detalje. Denne Rolls-Royce Hyperion er da heller ingen undtagelse sjælden……..

Læs artiklen her!


Genève Motor Show 2016Genève Motor Show 2016

For lidt over en uge siden sluttede det 86. internationale Motor Show i Geneve. Vanen tro blev der budt på en masse spændende nyheder. Ford GT, Aston Martin DB11, Zenvo TS1 og Bugatti Chiron .

Læs artiklen her!


Sjælden MaseratiDenne Maserati er mere sjælden end en Ferrari Enzo

Hvis man er så heldig at være i nærheden af Genève og man ikke er blevet træt af at se på alle de fantastiske superbiler som var med i det årlige Genève Motor Show, så kender jeg lige stedet ……….

Læs artiklen her!


2017 Porsche 911 Carrera SAmazingCars tester: 2017 Porsche 911 Carrera S

Vi har endnu ikke vænnet os til at skrive 2016, men ikke desto mindre, har Porsche allerede en 2017-nyhed på gaden. Og hvilken smuk …….

Læs artiklen her!