Hjemkaldelse af vores elskede Mini

Dagens Spot – Januar 2018

Jeg fortsætter ufortrødent med siden “Dagens SPOT” også her i det nye år. Og derfor vil jeg med stor glæde, stadigvæk gerne modtage alle jeres flotte spot fra både ind- og udland.

Jeg er næsten sikker på at året 2018 og januar starter stille og rolig mht. til hvad der kommer i indbakken.

Så min opfordring, altså hvis du gerne vil dele dit spot med os andre? – Indsend dit eget spot med en historie om hvor du har taget det henne, enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dk, så deltager Du automatisk i “Dagens SPOT”.


Denne side er jeres side derude – Så vær med til at præge, hvilke biler som skal vises 🙂


Dagens Spot 01/18 - Lamborghini Huracán Performante Dette spot er fra Dubai og er taget af Jonny Viskum den 28. januar – Nogen som ikke er fan af denne Lamborghini Huracán Performante?


Dagens spot 01/18 - Nissan26. januar Johnny Jordan fandt denne Nissan 350z eller 370z  – Må indrømme at jeg ikke er helt sikker på dens oprindelse – Men formoder det er en Asiat – Men jeg håber i kan hjælpe……..


Dagens spot 01/18 - Zenvo TS1Det må have været en fantastisk oplevelse for William Termohlen at komme så tæt på denne flotte Zenvo TS1 i går den 23. januar (Se flere billeder af den lækre superbil HER!)


Dagens spot 01/17 - MB S-klasse19. januar – jeg har modtaget denne iøjnefaldende Mercedes S-klasse af Jesper Jørgensen. Om det er en AMG’er, det må jeg altså være jer svar skyldig.


Dagens spot 01/18 - Audi R8Dagens spot 01/18 - Lotus Evora18. januar og så er Frederiksberg blevet forskønnet med hele 2 flotte biler, som Jimmie Nielsen fandt. I ved sikkert hvilken jeg er fan af – Men hvad synes i, Audi R8 eller Lotus Evora?


Dagens spot 01/18 - Maserati Quattroporte15. januar – Så kom der lige en Maserati Quattroporto ind – Bare rolig, den har ikke krog på selvom det ser sådan ud – Tak til Morten Fonvig


dagens spot 01/18 - Bugatti Chiron_1

Kan det være årets spot som havnede i indboksen igår – Mathias Lauenborg From var vist på det rette sted, da denne Bugatti Chiron viste sig i Dubai. (Hvis du vil se flere billeder af denne Chiron, så tryk  HER!)


dagens spot 01/18 - Nissan GTR

Så nåede vi til den 4. januar og på de hjemnelige breddegrader, har Christian Pinholdt fundet den frække Nissan GTR 👍


dagens spot 01/18 - McLaren

De første spot som jeg har modtaget her i det nye år er fra Michael Uldbjerg Andersen som har været en tur i New York – Og har indsendt denne McLaren 570s plus flere muskelbiler 🙂

Se dem alle herunder

dagens spot 01/18 - McLarendagens spot 01/18 - div NY


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemkaldelse af vores elskede Mini