Formel 1 konkurrence – USAs Grand Prix 77

F1 Konkurrence Så nåede vi til sæsonens 18. og fjerdesidste løb i USA. Circuit of de Americas er banen som de 20 kørere skal forcere 56 gange – Sidste år blev det Lewis Hamilton, der hev sejren hjem foran de to Ferrari-kørere Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen.

Nu et hjertelig velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

De 2 Haas-kører kom igennem USA’s Grand Prix uden af shine i 2017 (#8 endte bedst af de 2 med en 14. plads, mens #20 sluttede som nummer 16 og sidst af de som gennemførte løbet) – Håber de 2 igen får lidt mere fart i raceren og igen score lidt point på Haas-kontoen 🙂

Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!

F1 konkurrence BoxBoxBoxSå hvis du gerne vi vinde en Jyllandsringen vægdekoration (str. 23 cm bred – værdi kr. 395,-) samt et dannebrogsflag, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 20.10.

F1 Konkurrence Jeg sætter 1 stk. Jyllandsringen vægdekoration #SupportKmag samt en dannebrogsflag sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.