Trafikalarmer forbydes i Tyskland

Lad din McLaren Elva blive i garagen, når det regner

En af grundene til at en speedster ikke er den helt ideelle bil, kan vist aflæses af ovenstående billede som er taget en regnfuld aften i Tokyo, Japan. (Foto: TheSupercarBlog.com)

Billedet ser ud til at være taget i forbindelse med en begivenhed, hvor Elva’en skal transporteres væk fra eventet i samme øjeblik som himlen har åbent sine sluser. Så er godt tip ville være, at have en paraply eller to i handskerummet.

En McLaren Elva er som bekendt en 2-sædet speedster, som er uden tag, og som det ikke er nok, har den heller ikke en forrude. Den drives af en 4,0-liters, to-turbo V8-motor, der genererer 804 hk og er linket op med en 7-trins gearkasse.  McLaren hævder, at bilen vil klare 0-100 km/t på mindre end 3 sekunder og 0-200 km/t på søle 6,7 sekunder.

Og ligesom Elva’en, så står en Ferrari Monza samt en Aston Martin V12 Speedster også over for det samme problem – Det er ikke særlig morsomt at tage en tur på en regnvejrsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trafikalarmer forbydes i Tyskland