McLaren Speedtail vs F-35 jetjager

Trafikalarmer forbydes i Tyskland

Når grænserne igen åbner og vi vender tilbage til normale tilstande, hvor vi pakker bilen og køre sydover – Så læs lige nedenstående nye skærpede regler ved kørsel i Tyskland (Kilde: FDM). For som noget nyt forbydes enheder, der advarer mod politiets fartkontrol. En sådan udløser nu en bøde på 75 euro.

Forbuddet gælder også for danske bilister. Har man sådan en i sin bil, som app på sin telefon eller som funktion i sin GPS, er det vigtigt, at man slår den fra i Tyskland. Det anbefales at de gældende hastigheder og køre efter forholdene overholdes.

Tysklands nye skærpede bødestraf er blevet vedtaget tidligere i år og inkludere ligeledes overskridelse af hastigheder med mere end 21 km/t i byer. Lastbiler og busser på over 3,5 tons må fremover maks køre med op til 11 km/t, når de drejer til højre i et kryds. Ligeledes skal bilister holde 1,5 meters afstand, ved overhaling af cykelister i byer og udenfor byerne er kravet 2 meter. Der vil være et nyt skilt på udvalgte strækninger som helt forbyder overhaling af cykler og små scootere.

Endvidere skal bilister i tilfælde af kø trække ud til siderne, så der i midten åbnes en nødkorridor, på tysk ’Rettungsgasse’, så redningskøretøjer kan komme frem. Gør man ikke det, vil det fremover koste 200 euro, mens bøden for at køre i en nødkorridor nu går op til 320 euro. Her ledsages bøderne ligesom mange øvrige trafikforseelser af en måneds kørselsforbud og for tyskere et klip i deres kørekortsystem.

Læs hele artiklen fra FDM om de skærpede regler i Tyskland HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

McLaren Speedtail vs F-35 jetjager