Læsernes egne spot - Forår 2020

Ronaldo køber endnu en Bugatti

Bugatti Centodieci Den femdobbelte vinder af Ballon d’Or altså verdens bedste fodboldspiller Ronaldo har sat klørerne i endnu en Bugatti – Rygterne siger nemlig, at ‘CR7’ som pt spiller i den italienske fodboldklub Juventus, har skrevet under på en købsaftale på en Bugatti Centodieci til den nette pris af små 71 millioner danske kroner. Bugatti Centodieci’en kommer dog først på plads i garagen sammen med de 2 øvrige Bugatti’er, nemlig en Bugatti Chiron samt en Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, en gang næste år når leveringerne begynder fra fabrikken.

Den nye limiterede model er en hyldest til den legendariske EB110 – Navnet Centodieci betyder oversat fra italiensk ‘110’ – Drivkraften i hyperbilen som dér kun bliver fremstillet 10 eksemplarer af, består af en 8 liters W16-motor der yder 1.600 hk – Det er omkring 100 heste mere end Bugattis Chiron. De mange kræfter får Hyperbilen skudt af sted fra 0 – 100 km/t på 2,5 sekunder og topfarten er kun opgivet til 380 km/t, altså ikke den model som skal slå nogen hastighedsrekorder.

Se præsentationen af Bugatti’s Centodieci af Supercar Blondie i videoen herunder

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læsernes egne spot - Forår 2020