En familiebil med 1.700 heste og en topfart på 400 km/t

Bentley Mulliner Bacalar kun til de få

Bentley Mulliner Bacalar kun de de rigesteEn ny og endnu mere eksklusiv Bentley har set lyset –  Sætter du navnet Mulliner efter Bentley, så kan det altså næsten ikke bliver mere “Det ypperste af det ypperste” – Derfor bliver det sikkert også kun en 2-sæders Grand Tourer Roadster  til de aller rigeste i verdenen.

Bentley Mulliner Bacalar kun 12 stkKun 12 eksemplarer er det meningen, der skal fremstilles af Bentley Mulliner Bacalar – Nogen vil sikkert kunne genkende noget fra designet, idet Bentley har genanvendt en del af designet fra den prisvindende konceptbil EXP 100 GT, som Bentley viste frem i sommeren 2019, da man ville vise hvordan deres Grand Tourer skulle se ud i 2035.

Bentley Mulliner Bacalar voldsom 6 liters W12-motorMen gudskelov kan vi nu rejse frem i tiden og nyde denne nyhed fra Bentley, med en 6 liters W12-motor med 650 heste og 900 Nm samt et topfart på over 320 km/t – (Se flere billeder af den eksklusive Mulliner nederst i indlægget)

Se videoen af Bentley Mulliner Bacalar👇

Bestil eller nøjes bare med at se den her i linket

Bentley Mulliner Bacalar 2-sæders Roadster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En familiebil med 1.700 heste og en topfart på 400 km/t