Darth Vader-grill bringer grill-sæsonen til 'The Dark Side'

NYHED – Aston Martin afslører V12 Speedster på hjemmebanen

Nyhed Aston Martin afslører V12 Speedster hjemme i EnglandEfter aflysningen af ​​Genève International Motor Show benyttede Aston Martin lejligheden til at afsløre deres seneste projekt for verdens medier på deres egen hjemmebane i Gaydon, Warwickshire – England

Som taget ud af en James Bond film, hvor Q overbringer nøglerne til en yderst smuk skyfall-sølvfarvet sportsvogn V12 Speedster til 007, agenten med licens til at dræbe – men det viser sig at den jagerflys lignende sportsvogn også har flyveegenskaber med raket og maskingevær som ekstraudstyr………..

Undskyld – Jeg blev grebet lidt af stemning (glæder mig vist lidt for meget til den næste James Bond-film nummer 25 “No Time to Die” som rammer biograferne den 2. april 😂)

Nyhed - Aston Martin afslører V12 Speedster Den nye Aston Martin V12 Speedster er kommet til verden som en inspiration fra både Aston Martin’s stolte racinghistorie og deres luftfartsdesign – Speedster’ens udtryk og form skulle få de fleste jagerfly’s-entusiaster til at sige “F/A-18 Hornet” – Men det jeg altså ikke, så jeg nøjes blot med at sige – “Damn – det er sgu en smukt skruet sammen Amazing Car”

Det kommer til at blive svært at møde V12 Speedster’en i det offentlige rum, idet der kun bliver fremstillet 88 eksemplarer af denne 2-sæders skønhed.

Når Aston Martin afslører mere om hvad der gemmer sig under kølerhjelmen – Vender jeg tilbage med mere info. Ellers kan i helt sikker få mere at vide eller endnu bedre reservere et eksemplar👇

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Darth Vader-grill bringer grill-sæsonen til 'The Dark Side'