Jeg må spænde livremmen ind

Dining Week 2020 – Parc Fermé

Så er det blevet tid til at få afprøvet nye spisesteder i det københavnske. Hvert år i uge 7, kan man for i år for 10’ende gang, komme på udvalgte restauranter som er tilmeldt Dining Week. Her bliver man forkælet med en 3-retters menu samt en flaske Pellegrino for kun kr. 215,- pr. kuvert (plus et lille gebyr på kr 26,-)

Det er selvfølgelig et stykke væk fra det primære her på AmazingCars og dog…….

Vort 1., hvilket vil sige så ikke det sidste restaurantbesøg, begyndte i søndags hos en gammel kending for mig; Parc Fermé i Adelgade i indre København – Stedet, hvor jeg i sommerhalvåret, hjælper til som instruktør ifm gavekort- & banekørsel med de viste biler her i opslaget.

Vi har været her et par gange tidligere ved Dining Week. Garagen her, er ikke normalt en restaurant – Men bruges til arrangementer, hvor maden kommer udefra ligesom denne aften.

Stemningen var fantastisk og betjeningen tip top samt udsyn til de lækreste superbiler og ikke forglemme hustruen.

Menuen så således ud:

FORRET – Hummerbisque – røget creme fraiche – syltet fennikel – rug – dild – karse

HOVEDRET – Braiseret okse i rødvin og tomat – friteret risotto med trøffel og Karl Johan – gremolata

DESSERT – Æbler i hibiskus – mascarponecreme – knas

Vi har kun rosende ord til denne  lækre og velsmagende menu 👍

Se med, når vi tager på næste restaurantbesøg, Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop

Følg Mad- & Dealanmelder på Instagram 👇

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg må spænde livremmen ind