Top 10 - Lækreste Superluksus biler 2019 #1

Mercedes Vision AVTR Concept er en fremtids EV inspireret af Avatar

Mercedes-Benz Vision AVTR-konceptet (Advanced Vehicle Transformation) trækker store paralleller fra James Camerons storfilm, Avatar. Den elektriske concept-bil skal fungere som en levende organisme i lighed med Na’vi-folket og deres forbindelse med Banshee (fuglelignende rovdyr).

Video med “first drive” in Vegas 👇


Læg din hånd på centralstyreenheden, og køretøjet kan læse din puls. Belysning og stylingelementer i kabinen efterligner Na’vi-hjemmene og bladhængekøjer, hvor de sover. Sæderne, instrumentbrættet og gulvbrædderne kommer alle fra nye genanvendte materialer som imiteret læder og “Karoon”, som er træ, der bæredygtigt høstes fra rødder fundet Amazonas regnskov. Og som du måske har bemærket, at der ikke er noget rat.

Mercedes-Benz forestiller sig en verden af organisk batteriteknologi lavet af genanvendeligt materiale. Vision AVTR-konceptets 110 kilowatt-timers batteripakke bruger en grafenbaseret organisk cellekemi, der er helt fri for de sjældne jordartsmetaller. Det er givet, at dette er et fjernt futuristisk koncept – men Mercedes oplyser, at Vision AVTR producerer 470 hestekræfter (350 kilowatt) og tilbyder en anslået rækkevidde på op til 700 km. Det tilbyder også sidelæns op til 30 grader i en såkaldt “krabbe bevægelse” for en maksimal mobilitet.

Flere billeder af den flotte concept-bil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 - Lækreste Superluksus biler 2019 #1