Politiet i Dubai har bestilt en Tesla til deres allerede imponerende flåde

Verden dyreste nye bil Bugatti Chiron Noire- Fåes nu i budgetversion

Den særlige budget-udgave kommer i to versioner, Noire Élégance og Noire Sportive, og der vil kun blive produceret 20 eksemplarer.

Bugatti Chiron Noire nu i en budgetudgaveDer var kun én person som fik muligheden for at købe Bugattis dyreste nye bil til dato, $ 12,5 millioner La Voiture Noire, som var inspireret af Jean Bugattis legendariske 57SC Atlantic fra 1930’erne.  Men interessen for den ultra-dyre men også enestående ‘1 ud af 1’ Bugatti var tilsyneladende så stor, at den franske hyperbilproducent besluttede at lave 20 “budget”-versioner af den og sætte et prisskilt på dem for “kun” $ 3,3 millioner hver (svarende til omkring 22,4 millioner danske kroner altså uden afgifter).

Bugatti Chiron Noire kommer nu i en budgetudgave Den nye udgave kommer i to versioner: Noire Élégance og Noire Sportive. Élégancen fremtræder i en fuldstændig eksponeret carbonchassis, mens Sportive modellen har en mat-sort finish.  Hestesko-gitteret har et unikt lineært design med en Bugatti-badge lavet af massivt sølv og sort emalje.  På Sports-modellen ses nye Caractère-hjul med sortmalede kablibre, og på Élégance-modellerne er forskellige udvendige bits inklusive den C-formede Bugatti signaturlinie færdige i aluminium.  Der er også et Noire-script i det nederste hjørne af sidepanelerne foran baghjulene.


Se hvilke andre superbiler som er på listen over verdens 20 dyreste HER!


Ligesom det ydre, så er interiøret også sort. I Élégance-modellerne er den indre signaturlinie det eneste, der ikke er sort, men i Sportive er hele interiøret sort inklusive alle knapper og kontakter.  Noire-script (de er sorte på Sportive-modellerne) er også synlig på dørrammen, midtkonsollen, og det er indsyet på nakkestøtterne.  En carbon badge i det midterste armlæn giver modellerne eksklusivitet.

Noire-udgaven Chirons drives af den samme 1500 hk turboladede 8,0-liters W16-motor. Chiron Sport-modellen kan også få samme Noire-behandling for en ekstra omkostning på søle $ 110.800. (Omregnet til ca. kr. 750.000,-)

Prisen for en Noire starter på omkring 3,3 millioner dollars, og leverancer forventes at begynde i midten af ​​2020.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politiet i Dubai har bestilt en Tesla til deres allerede imponerende flåde