Nyhed - Vild Ferrari F8 Spider med 710 hk

Rimac C_Two til 13,5 mill. kroner smadret

Rimac C_Two snart klar til at blive sat i produktion.Det er meget svært at fjerne blikket fra den nye Rimac C_Two. For når alt kommer til alt, er bilen en utrolig smuk designet elektrisk hyperbil, som kan “spadsere” fra 0-100 km/t på under 2 sekunder og ramme en tophastighed på 415 km/t. Men når det kommer til Rimacs seneste C_Two-test, vil du nok hellere kigge væk.

Det skyldes, at C_Two er gået videre til crashtestfasen af ​​dens udvikling. Og mens nogle af disse test finder sted i den virtuelle verden, udfører virksomheden også virkelige verdenstest med sin rene elektriske rival til Bugatti Chiron.

Rimac har udgivet en teaser-video, der viser alt, hvad der sker i forbindelse med crashtesten af ​​C_Two inden et globalt salg. Videoen viser egentlig ikke, at C_Two bliver smadret, men den indikere i klippet, at den elektriske hyperbil til $ 2 millioner dollars (omregnet til ca. 13,5 mill. DKK) ender sine dage i en den faste barriere. Resultatet er nok ikke særlig smukt.

Rimac C_Two crashtestet deres rene elbil til 13,5 millioner danske kronerSelvom resultatet af crashtestene aldrig er smukke, så har resultaterne af C_Two været ganske positive. Rimac udtaler, at C_Two’en med de 1.914 hestekræfter har bestået første runde af crashtesten med bravour.

Det er en ekstremt positiv historie i betragtning af Rimac’s forhistorie af crash. Hvem husker ikke, afsnittet af “The Grand Tour” tilbage i 2017, hvor Richard Hammond bliver hårdt kvæstet, da han i en Rimac Concept_One, altså C_Two’s forgænger, kører af vejen og bilen bryder herefter i brand – Hammond selv undslipper gudskelov i sidste øjeblik.

Rimac C_Two er allerede udsolgt Når C_Two har gennemgået samtlige sikkerhedstest, er den planlagt til salg i løbet af 2020. Som tidligere nævnt vil startprisen for en C_Two begynde ved $ 2 millioner, og den gennemsnitlige køber har allerede tilføjet for $ 600.000 valgfri ekstraudstyr. Men selv, hvis du har de $ 2,6 mio. (Svarende til næsten 17,7 mill DKK) liggende på bankkontoen, så kan du godt glemme alt om at købe en af de 150 eksemplarer, der er planlagt til at blive fremstillet  – For de er allerede solgt på forhånd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed - Vild Ferrari F8 Spider med 710 hk