Formel 1 konkurrence – Belgiens Grand Prix 2019

Lamborghini Sián første hybrid-bil er allerede udsolgt

Lamborghini Sián nyhed, hybridbilSå kom nyheden som de fleste Lamborghini fans har set frem til – Den italienske bilproducent har nemlig afsløret deres første hybrid-bil, men samtidig også deres mest kraftfulde superbil; Lamborghini Sián med voldsomme 807 hestekræfter, hvoraf de 34 af dem kommer fra en 48-volts elmotor.

Lamborghini’s hybridbil Sián allerede udsolgt Sián betyder oversat fra den Bolognesiske dialekt ‘flash’ eller ‘lightning’ og det giver da også god mening med den helt nye motorkraft, hvor man kan se en forbedring af performance, med en topfart omkring de 355 km/t og accelerationen fra 0-100 km/t er på søle 2,8 sekunder.

Lamborghini Sián får debut til Frankfurt Motor ShowNoget af inspirationen til den nye Sián kommer fra klassikeren af dem alle, nemlig Countach’en og ses her i den fantastiske farvekombination ‘Verde Gea’ (grønlig) samt ‘Oro Electrum’ (guld) fælge – Denne udgave bliver vist frem første gang for et publikum til Frankfurt Motor Show den 10. september.

Lamborghini Sián udsolgtPrisen er sikkert underordnet for køberne og er endnu ukendt for os andre dødelige – Men samtlige 63 eksemplarer (et antal som henviser til årstallet for Lamborghini’s grundlæggelse) som er planlagt til at skulle fremstilles, er allerede solgt.

Se flere lækre billeder af Lamborghini’s nye hybrid-bil herunder 👇

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formel 1 konkurrence – Belgiens Grand Prix 2019