McLaren afslører ny Roadster uden forrude

Cool Car Race 2019 skudt lidt sløvt igang

Cool Car Race 2019 i København Det er 8’ende gang at de hovedsaglig nordjyske “rigmænd” lufter deres smukke superbiler i racet Cool Car Race – Dette år til stor glæde i den Københavnske morgentrafik samt de mange travle uanende mennesker som blot var på vej til ugens sidste arbejdsdag og næsten fik deres latté eller croissants galt i halsen ved synet af over 40 superbiler parkeret på selveste Rådhuspladsen ledsaget af musik fra medbragt DJ

Cool Car Race 2019 starten på Rådhuspladsen i København I år havde Cool Car Race fået den store ære at skyde racet igang på Rådhuspladsen i hjertet af København kl 9.00, altså lige i den værste myldretid. Dette medførte også lidt udfordringer og en del trafikpropper, som derved var skyld i den lidt sløve start inden turen gik videre mod slutdestinationen ved Streetfood i Aalborg med bl.a. Gisselfeld Kloster i Haslev, E-Park Danmark i Vejle, Tivolifriheden som pitstop.

Cool Car Race 2019 - Jacob RisgaardSom skrevet er det ottende gang, at man gennemføre et Cool Car Race, som jeg synes at man godt kan kalde den danske version af Gumball 3000 – Hele konceptet  Cool Car Race blev grundlagt af erhvervsmændene Jacob Risgaard og Mark Nielsen tilbage i 2010 som et projekt, hvor man gerne ville forene velgørenhed, fællesskab og fede biler. Dette har de nu gjort 7 gange tidligere, hvor de mange penge (4 millioner kroner der indtil i år blevet samlet ind) doneret af bl.a deltagerne, men også af frivillige donationer på MobilePay: 3000 er gået til organisationen CoolUnite som uddeler de mange penge til udsatte børn i Danmark.

Jeg hyggede mig gevaldigt på Rådhuspladsen i København og lappede den hyggelige stemning til mig. Se mange flere stemningsbilleder herunder. Cool Car Race 2019 starten i København Cool Car Race 2019 starten i København

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

McLaren afslører ny Roadster uden forrude