Verdens 20 dyreste biler #9 & #10

Verdens 20 dyreste biler #7 & #8

Verdens dyreste bil nummer 8, Bugatti Veyron Mansory Vivere8. Mansory Vivere Bugatti Veyron – $3.4 million (22,5 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Mansory.com)
Bugatti Veyron-serien repræsenterer sig ikke kun som en af ​​de hurtigste biler i verden – Men det er også en af ​​de dyreste biler, som man kan købe for menneskepenge med en prisseddel på hele $ 3,4 millioner. Det er ikke så underligt, at fodboldstjernen Cristiano Ronaldo har et godt øje til den smukke bil.

Verdens dyreste bil nummer 7, Lykan Hypersport7. W Motors Lykan Hypersport – $3.5 million (23 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Wikipedia)

Der er Ikke ret mange biler som koster $ 3.5 millioner. Men Lykan Hypersport, er dog en af ​​dem og der er kun fremstillet 7 eksemplarer. Dette libanesiske bilmærke blev meget populær, efter at den blev brugt i actionfilmen ‘Fast and Furious 7’, hvor den bl.a. sås styrte ned gennem en række skyskrabere i Dubai. Så denne superbil kan måske være hver en krone værd af denne vanvittige pris, om ikke andet så kan du altid sælge dens forlygter som indeholder 420 diamanter.

7 ud af 10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens 20 dyreste biler #9 & #10