Verdens 20 dyreste biler #17 & #18

Verdens 20 dyreste biler #15 & #16

Verdens dyreste bil nummer 16, Hennessey Venom GT16. Hennessey Venom GT – $ 1,2 millioner (8 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Wikipedia)

Denne højtydende superbil er et andet sjælden fund, idet der kun er produceret 7 coupéer og 6 spyders i perioden mellem 2011 og 2017. Den var baseret på Lotus Elise / Exige og er et produkt af Hennessey Performance Engineering, som har base i Texas, USA. Venom GT blev ydermere kendt for at sætte en Guiness World Record tilbage i 2013, for hurtigste målte hastighed for en ‘Road-legal’ bil fra 0-300 km/t på 13,63 sekunder. Læs meget mere HER!

Verdens dyreste bil nummer 15, Zenvo ST115. Zenvo ST1 – $ 1,2 millioner (8 milllioner kroner uden afgift)

Blandt verdens 20 dyreste biler, ligger sågar også en dansk produceret superbil, nemlig fra Præstø på Sydsjælland og på en 15. pladsen ligger Zenvo’s ST1, hvor du også skal finde den helt store tegnebog frem, hvis den skal hjem og stå i garagen – Læg $ 1,2 millioner på bordet og du er kørende i et vilddyr med 1.104 hestekræfter, leveret fra en 6,8 liters turboladet V8 motor. Læs mere HER!

 

3 ud af 10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens 20 dyreste biler #17 & #18