Verdens 20 dyreste biler #13 & #14

Verdens 20 dyreste biler #11 & #12

12. Koenigsegg One – 2 millioner dollars (13 milllioner kroner uden afgift) (foto: Exotics In Denmark)

At betale i omegnen af 2 millioner dollars for en bil anses for at være latterligt, men det er faktisk det, som du må slippe ved kasse 1, for at få fingrene i denne Koenigsegg One. Koenigsegg er på mange måder Sveriges stolthed og på trods af at den koster så meget, kan mega-bilens kapaciteter få prisen til at se billig ud.

Verdens dyreste bil nummer 11, Koenigsegg Regera11. Koenigsegg Regera – $ 2Million (13 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Koenigsegg.com)
Denne svenske plug-in hybrid kombinerer følelsen af ​​den elektriske bil og en almindelige forbrændingsmotor – Det er en hyperbil som mest er fremhævet for sit Direct Drive systems unikke følelse og er blevet skamrost som værende en ‘state-of-the-art’ skønhed. Helt sikkert også med en fantastisk køreoplevelse for de 80 købere som har sikret sig et af de udsolgte eksemplarer. Regera’ens topfart er på over 400 km/t – Og er med den nyeste teknologi i en liga for sig selv og er skridtet før at de selvkørende modeller overtager scenen.

5 ud af 10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens 20 dyreste biler #13 & #14