Verdens dyreste Bugatti tog al opmærksomheden i Genéve

NOVITEC med eksklusiv opgradering af Ferrari 812 Superfast

Novitec, Ferrari 82 SuperfastSå er der igen en fantastisk flot nyhed fra tyske Novitec, som har flyttet lidt rundt på udseende af den nye Ferrari 812 Superfast. Der er atter lagt vægt på de seneste forbedringer fra NOVITEC. (Foto: Novitecgroup.com)

Novitec’s aerodynamiske ekstraudstyr af carbon giver ikke blot 812’eren et endnu mere udpræget motorsport-inspireret design, men optimerer også dens aerodynamik.

De speciel smedede hi-tech fælge er vildt overdådige og gør at man lægger endnu mere mærke til den kileformet coupéform.

Med Novitec’s sportsfjedre, har man formået at sænke bilens tyngdepunktet yderligere. For at superbilen lettere kan forcere hverdagens små forhindringer, såsom op- og nedkørselsramperne i underjordiske parkeringsanlæg, tilbyder Novitec et frontløftesystemet.

Selvom performanceopgraderinger til den 6.5-liters store V12’er stadig er i udviklingsfasen, er det Novitec’s højtydende udstødningssystem, der er med til at optimere motorkraften, hvilket allerede er tilgængelige nu. De tilbyder derudover en vægtbesparelser på op til 11 kilo i forhold til det originale udstødningssystem med det afhænger helt af versionen.

Novitec, Ferrari 82 SuperfastOg som en selvfølge sørger Novitec også for at den kommende ejer helt efter eget ønske kan vælge at få skræddersyet et eksklusivt interiør i et væld af detaljer med hensyn til farve og design.

Novitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 SuperfastNovitec, Ferrari 82 Superfast

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens dyreste Bugatti tog al opmærksomheden i Genéve