George Michael’s eftermæle forsvaret i Operaen

Forkælet med et par nye kørehandsker fra Trendhim.dk

Reklame for Trendhim.dk 

Se lige nogen lækre handsker, som jeg har modtaget i gave fra Trendhim.dk – De er lige blevet opgradet som mine nye kørehandsker, når vejret bider lidt for hårdt på huden. De er gudskelov fremstillet så smart, at jeg kan betjene min mobiltelefon med dem på (bare rolig, det kommer ikke til at ske på samme tid 😜).

Trendhim.dk - lækre brune handskerHandskerne kan købes i 3 forskellige varianter og i 3 forskellige farver (sort, brune & tan-farvet) til samme pris a’ kr 299,- og du kan se dem og for den sags skyld også købe dem HER!

Trendhim.dk armbånd smykkerTrendhim er meget mere end handsker – Her kan du finde alt til manden lige fra smykker, accessories og plejeprodukter og det er iøvrigt fra selv samme webshop, at min kære hustru havde købt disse fede armbånd, som jeg fik i julegave. Få inspiration til dit næste køb hos Trendhim.dk

Trendhim.dk brune handsker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

George Michael’s eftermæle forsvaret i Operaen