Formel 1 konkurrence – Ruslands Grand Prix 62

Polo boxboxbox præmie konkurrenceSå nåede vi til sæsonens 16.løb i Rusland. Sochi Autodrom hedder banen som ligger tæt ved Sortehavet. Der skal køres 53 omgange – Sidste år blev det Mercedes med Bottas, der hev sejren hjem foran de to Ferrari-kørere Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen.

Vinderen af weekends Formel  1 konkurrence blev Carla Larsen – Tillykke Carla kan nu se frem til at modtage den eftertragtet polo med posten

Nu velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

De 2 Haas-kører kom igennem Rusland uden nogen overbevisende præstation i 2017 (#8 udgik på første omgang, mens #20 sluttede som nummer 13) – Håber de får lidt mere fart i raceren i denne weekend og igen får lidt point på kontoen 🙂

Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb, så køb en tur HER!

Så hvis du gerne vi vinde en polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 13.10.

Polo boxboxbox præmie konkurrence Formel 1 Jeg sætter 1 KMAG #SupportKmag polo i størrelse Medium sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.