Jægerhuset - Nostalgi og god mad i skoven

Nexusball Rally 2018 kiggede forbi København

For Søren da 😱 – Mandag i forrige uge gik hen og blev en sjov start på ugen. Her kunne man nemlig opleve den svenske “pendant” til Gumball 3000 (som iøvrigt i disse dage er i fuld sving) – Nexus Ball Rally – årgang 2 

Op mod 80 biler var om søndagen stillet til start i Stockholm og skulle via København, Berlin, Gdansk inden løbet sluttede tilbage i Sverige i Visby på Gotland.

De mange biler ankom til København søndag aften, hvor de var parkeret ved Q-park under Israels Plads indtil afgangen foran Hotel Sct. Petri mandag formiddag kl 11.

Jeg mødte ind lidt før afgang, for at være 100% sikker på at få et glimt af de deltagende biler. Jeg var nemlig ikke helt sikker på, om man fra arrangørerne helt seriøst havde tænkt sig at parkere 80 biler i den lille gade foran Hotel Sct. Petri. Så derfor havde jeg taget opstilling ved opkørslen fra parkeringskælderen for at se så mange af de deltagende biler. 

Bilerne er forlængst kommet i mål og ruten for 2019 er også allerede afsløret. Men det var et frisk mindeværdigt pust på en varm sommerdag – Håber at de kommer forbi en anden gang, for så vil jeg også stå klar med kameraet 😎

Herunder kan i se et større udpluk af de mange biler som deltog 

Er blot nysgerrig – Hvor mange som er nået herned

Hvis I gerne vil se endnu flere biler fra NexusBall Rally 2018

Så klik 👉HER! 👈

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jægerhuset - Nostalgi og god mad i skoven