Turist i superbil mister kørekortet for hasarderet kørsel

Fra skrot til flot – Morris Eight årgang 1935

Morris Eight_14 års ventetid og hårdt arbejde kulminerede her til aften. Ukendelig og ubrugelig fundet parkeret i en hæk i Tårnby og nu 4 år senere på denne råkolde tirsdag aften på Toldboden i København på sin “jomfru-tur” siden det hårde arbejde begyndte for at få den ud og køre.

Morris Eight_2For dem som ikke aner, hvilken bilen vi her har med at gøre. Så kan jeg oplyse, at bilen er en 83-årige engelsk dame (mange af dem blev også bygget i Australien, men jeg gætter på, at denne model er fra Europa) – En Morris Eight Roadster årgang 1935 ombygget af ejeren efter datidens håndværk. Med den originale 0.9 liters motor og omtrendt 25 hestekræfter, som er mindre end nutidens plæneklippere 😊

Morris Eight_3Denne aften blev startskuddet til en sæson, hvor bilen skulle køres til, have nummerplader på og for dem som er nysgerrige, vil den kunne opleves ved de kommende tirsdage i forbindelse med Toldboden Copenhagen Classic, hvor bilejere viser deres 4-hjulet frem for alle os bilentusiaster.

Morris Eight_4Men man må håbe på, at de kommende tirsdage ved havnen, har lidt varmere temperaturer, for det kan være meget svært at holde varmen i den åbne roadster.

Lidt flere billeder af den skønne dame herunder

Morris Eight_5Morris Eight_6Morris Eight_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist i superbil mister kørekortet for hasarderet kørsel