Formel 1 konkurrence – Kina 2018 47

Kevin Magnussen polo 2018_Skønt at det allerede er Formel 1-weekend – Sæsonens tredje løb skal køres på den anden side af kloden i Kina på Shanghai International Circuit, der med sine 5,4 kilometer lægger asfalt til løbet, Banen som er fra 2004 er den dyreste bane som er bygget nogensinde og gav Kevin en 8. plads ved sidste års løb.

KONKURRENCEN ER SLUT – Som bekendt sluttede Kevin nr 10. Det havde ingen budt ind med – Jeg har i stedet trukket lod blandt alle jer som har deltaget herunder.

TILLYKKE til JAN JENSEN, som kan se frem til at modtage en polo med posten – Tak til alle jer som har deltaget. Vær klar om 14 dage, når jeg sætter en ny F1 konkurrence igang 🏁

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Det bliver forhåbentlig et ligeså spændende løb som vi var vidne til i Bahrain, hvor Kevin gav os forhåbninger om en sæson med en placering i den bedste halvdel af feltet med sin femte plads og 10 point på kontoen.

Har du fået lyst til at rejse en tur væk fra blæsevejret i Danmark, så klik ind HER! for at komme billigt afsted til sol og varme

Så hvis du gerne vi vinde den nye polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 8.00.

Kevin Magnussen 2018 polo_2Jeg sætter 1 polo i størrelse Medium sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik

PS – Jeg var iøvrigt med til informationsmødet “Skal Formel 1 til København?”  i tirsdags på BT om status for Københavns muligheder for få plads i Formel 1-kalenderen 2020 –

Læs artiklen som blandt har sat sindende i kog på Amager – HER!