Påske konkurrence med Amazing Jewelry

Vind en Lamborghini goodiebag

Lamborghini goodiebag_1Da jeg var til premieren for præcis en måned siden for Lamborghini’s nye Super SUV – Var en af de lækre ting som jeg kunne tage hjem med fra den overdådige dag – Denne fede goodiebag.

Den vil jeg nu gerne give videre til én af jer, som kunne få stor glæde af lidt Lamborghini godter.


KONKURRENCEN ER SLUT – Der er blevet trukket lod, blandt alle som har deltaget og det blev “Oliver Skjellerup”, som blev den heldige vinder. Tillykke til dig, send venligst en mail til henrik@amazingcars.dk med din adresse, så jeg kan få den sendt afsted 👍😊

Tak til alle jer som har ulejliget jer med at deltage.


Hvis du gerne vil have fingrene i goodiebag’en – Så skriv en besked i kommentarfeltet. Jeg trækker lod blandt alle som har kommenteret her og på Facebook fredag den 13. april 2018

Se stemningsbilleder fra Danmarks premieren af Lamborghini Urus’en HER!

Er du nysgerrig på, hvad der er i sådan en goodiebag – Så kan jeg oplyse, at der foruden den lækre dekorative sorte pose som godterne er placeret i, er en lækker plakat, bogen om tilblivelsen af Urus’en samt en flaske vand. Se billeder herunder 👇

Lamborghini goodiebag_2Lamborghini goodiebag_3Lamborghini goodiebag_4Lamborghini goodiebag_5

11 kommentarer

 • Tina Janne Thorsø

  er helt sikker på min mand vil nappe posen – ser bare så meget mere lækkert ud end når konen smækker ham helt almindelig plasticpose på vej ud af døren, og plakaten tror jeg bestemt han vil ramme ind og hænge op… måske med lidt held jeg kan få lov at få flasken med vand, men naaaah jeg er slet ikke sikekr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Brandborg Sørensen

  “Lækkerheden” stråler ud af posen. Jeg ville bruge posen som taske til møder, hænge plakaten op på mit værelse, drikke vandet til møder og det lækre magasin ville jeg forære min søn som læser til grafisk design teknolog. Han elsker sådanne lækre magasiner og henter inspiration i dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Lone

   Tak for din deltagelse 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lukas

  Gad rigtig godt og vinde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Lukas

   Tak for din deltagelse 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Super lækker giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Julia

   Tak for din deltagelse og de pæne ord 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Vejby

  Det kunne være en fed overraskelse til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Peter

   Tak for din deltagelse 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Lou

   Tak for din deltagelse 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske konkurrence med Amazing Jewelry