Mercedes-AMG Project One ser sindssyg ud på gaden

Verdens sjældneste Rolex ur under hammeren

Rolex Cosmograph Daytona Ref 6265_1Bare rolig – Det bliver ikke destrueret, men et hvidgulds armbåndsur – Rolex Cosmograph Daytona Ref 6265 også kaldet “Enhjørningen” og fremstillet tilbage i begyndelsen af 70’erne og simpelthen det eneste af sin slags skal bortauktioneres ved en auktion arrangeret af Phillips Watches i Geneve den 12. maj. (Foto: Phillips.com)


Rolex Cosmograph Daytona Ref 6265_2Uret som har tilhørt
 den erfarne samler John Goldberg de sidste 8 år, vidste godt at han havde fat i noget exceptionelt, da han havde uret i hænderne første gang. Det var nemlig tungere end normalt for andre rustfrie Daytona sportsure. Og det viste sig også at det var den sjældne “Enhjørning” som en tysk forhandler bestilte tilbage i 1971.

Rolex Cosmograph Daytona Ref 6265_3Hvad han selv gav for uret dengang er uvist – Men sikkert er, at fortjentsten er rimelig stor. For det forventes at indbringe omkring 19 millioner kroner ved auktionen – De ryger dog ikke ind på John’s egen bankbog, for han har valgt at donorer dem til organisationen Children Action, der blandt andet arbejder med selvmordsforebyggelse blandt børn.

Er du samler og gerne vil have et armbåndsur ud og det sædvanlige – Så er det dette Rolex Cosmograph Daytona Ref 6265, du skal byde på den 12. maj 👍

Rolex Cosmograph Daytona Ref 6265_4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mercedes-AMG Project One ser sindssyg ud på gaden