Japanske Aspark Owl klarer 0-100 på under 2 sekunder

Tag bilen med i bio

drive-in_1Drive in Bio i Lynge lidt nord for København er Danmarks eneste Drive-in biograf og er samtidig en af Europas aller største med hele 3 sale (Ja, Ja – I griner, men sådan kaldes det, har jeg hørt). Fra 1 marts altså om 1 uges tid begynder sæsonen, og fortsætter hele sommeren igennem med at vise de sidste nye premiere fim samt afholde spændende arrangementer med hovedvægten lagt på biler.

Hvis du aldrig har prøvet, at køre en tur i Drive in Bio, så har du en fantastisk oplevelse til gode (læs i linket, hvad der kræves for at det det hele går op i en højere enhed). Her er der nemlig mulighed for at fylde bilen med vennerne og sætte sig tilrette med bilfronten pegende mod en af de store hvide lærreder og se en god film i det hyggelige naturområde ved siden af Lynge ”Put and Take” søen.

Skal den søde tand eller den rumlende mave tilgodeses, så er der rigelig med mulighed for pleje dette hos Kiosken/Grillen på området.

Drive in Bio som ligger på adressen Nymøllevej 5 i Lynge, åbner som sagt portene for sommersæsonen 1. marts og byder bl.a. på filmene 12 Strong, Black Panther og Game Night – Se hele programmet HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanske Aspark Owl klarer 0-100 på under 2 sekunder